Huidverzorging

Huidverzorging

Exclusief voor mannen: 4VOO distinct man

De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke en gezonde huid behouden is waar 4VOO voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

Voor wie? Bouwvakker, ondernemer, advocaat, arts , bakker, bankier, verkoper... 4VOO distinct man is dé oplossing voor elke man die in zijn toekomst investeert.
Minimale inspanning , Maximaal resultaat.

Wist je dat mannen 50% meer kans hebben op huidkanker? Tijd dus om in jouw huid te investeren!

Power boost

Kennismaken met de 4VOO huidverzorging? Dan is deze verzorging net wat jij nodig hebt. Een echte Power Boost voor jouw gezicht.
Duur +-15min: €20
Abonnement* Power Boost: 5 + 1 gratis: €100

Business

Klaar zijn voor een meeting? Sollicitatiegesprek? Deze business verzorging geeft jouw zelfvertrouwen een duw in de rug en een perfecte look als gevolg.
Duur +-45min: €50
Abonnement* Business: 5 + 1 gratis: €250

Wellness

Een drukke werkweek achter de rug? Even ontstressen? Deze wellness verzorging geeft jou relaxatie en huidverzorging in één.
Duur -+60min: €70
Abonnement* Wellness: 5 + 1 gratis: €350

*Abonnementen: deze zijn steeds persoonlijk; kunnen niet doorgegeven worden. Deze zijn strikt één jaar geldig. De afspraken worden vastgelegd bij de eerste verzorging. Indien u een afspraak wenst te verleggen dient u dit minstens 24uur op voorhand te doen.

Prijslijst