Ionzyme Df Apparaat

Met het Ionzyme DF apparaat brengen we actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities. Wanneer het Ionzyme Df-apparaat voor jou niet geschikt is, hebben we ook enkele manuele huidverzorgingen met uitmuntende resultaten.

Environ Intensive 90 min €110

Onze luxe behandeling, voor wie alleen het allerbeste wil!

Deze huidverzorging verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

Environ Essential 55 min €69

We richten ons op de essentiële aandacht voor uw huid!

Bij deze behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Environ Focus 70 min €85

Een complete huidverzorging met extra focus op de probleemzones!

Deze doelgerichte huidverzorging legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opname bevorderend masker voor resultaten op het volledige gelaat.

IDF apparaat

Environ Skin Renewal 75min €99

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, voor een stralende vernieuwde huid als resultaat!

Deze intense behandeling exfoliëren zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

Environ Lunch Time 15-45 min €25 - €55

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleemzones, maximum resultaat in een minimum van tijd!

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling aan in kuur.