Huidverzorging RainPharma

De gelaatsverzorgingen van Rainpharma zijn gericht op huidverbetering en relaxatie.
Deze natuurlijke producten zorgen voor een weldaad van de huid.
Bij elk bezoek wordt gekeken naar de conditie van je huid op dat moment. Iedere gelaatsverzorging zal dan ook anders zijn. Elke verzorging bestaat uit een dubbele reiniging en peeling alsook een masker. De gelaatsmaskers worden à la minute bereid, op basis van de conditie van je huid op dat moment. Door ook thuis de aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid.
Kies je voor een uur heb je één gelaatsmasker, bij 90 minuten kan je genieten van een tweede. We starten steeds met een voetritueel, gedurende de behandeling laten we je ook niet alleen. Terwijl de maskers intrekken, kan je genieten van een massage van handen, voeten, nek… Aan jou de keuze.
Wil je een korte kennismaking met de huidverzorging van Rainpharma, dan kies je voor een half uur. Deze verzorgingslijn is Belgisch, puur natuur, bevat geen chemische toevoegingen en bewaarmiddelen.

Huidverbetering

Je huid is je visitekaartje. Wil je de allerbeste versie van jezelf laten zien?
Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder.
Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft.
Na een uitgebreide intake overlopen we samen met jou wat je kan verbeteren. Hoe ziet je voedingspatroon er uit, heb je voldoende vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn voor de huidopbouw. Welke producten gebruik je? Heb je huidproblemen zoals bijvoorbeeld: eczeem? Wij zoeken mee naar de oorzaken en denken hierbij probleemoplossend om tot een gepast advies te komen.
Je kan het programma combineren met 4 of 8 professionele gelaatsverzorgingen van een uur die verzorgd worden door onze huidspecialiste. Bij 4 kom je om de twee weken, bij 8 kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies. Op deze manier kunnen we snel evalueren en bijsturen waar nodig. Iedere gelaatsverzorging zal anders zijn afhankelijk van je huidconditie op dat moment.
De professionele verzorgingen kunnen aangevuld worden met producten van Rainpharma voor thuisverzorging. Op die manier werk je mee aan een echte huidverbetering.

RainPharma

Prijslijst