Categorieën

Best verkochte producten

Onze winkels

Onze winkels

Bokslaarstraat 21b - 9160 Lokeren

 • Basilicumolie wordt via stoomdestillatie verkregen uit het bloeiende kruid. De geur is scherp en zoetkruidig met een zachte ondertoon van anijs en blijft lang hangen. Hoewel de basilicumplant oorspronkelijk uit tropisch Azië en Afrika komt, associëren wij dit kruid vooral met de Italiaanse zon. De groene geur heeft een positieve invloed op je gemoed en...

  12,00 €
 • Ylang Ylang betekent zoveel als bloem der bloemen en staat symbool voor vrouwelijkheid. De olie wordt verkregen door destillatie van de verse, felgele bloemen die het hele jaar door aan de Canangaboom groeien. De verleidelijk zoete, zinnenprikkelende, haast bedwelmende geur brengt lichaam en geest in harmonie en bezit de allure van een vriendelijk...

  66,00 €
 • Een pure shampoo die volledig plantaardig is én een weldaad voor alle haartypes, zelfs voor gekleurd haar. Deze zuivere, geconcentreerde shampoo reinigt je haar intens maar in alle zachtheid en is tegelijk erg verzorgend.

  39,00 €
 • Deze douchegel bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Verse blaadjes en twijgen van de eucalyptusboom zorgen voor de intense geur. De karakteristieke sterke, scherpe, kamferachtige geur werkt heerlijk verfrissend en verkoelend.

  9,00 €
 • Bonjour Premium After Oil is jouw bondgenoot in de ochtend. Weelderige verwennerij én kostbare tijdsbesparing werden samengebracht in een stimulerende en verzorgende mix van oliën. We selecteerden de meest kostbare en zuivere essentiële oliën voor een weldadige en intens geurige start van je dag. 

  59,00 €
 • Deze premium douchegel zorgt ervoor dat je de dag vol energie kan aanvatten. De kostbare blend van essentiële oliën, die bekend staan om hun stimulerende en opbeurende eigenschappen, is een weldadig geschenk van de natuur. 

  39,00 €
 • Frankincense of wierook was ooit duurder dan goud. Ook vandaag is de geur geliefd omwille van zijn stimulerende en troostende effect. De olie wordt verkregen uit hars van de Boswellia, een altijd groene harshoudende boom. De geur is zacht maar uniek: harsig en kruidig, licht naar citroen geurend met een ondertoon van coniferen.

  39,00 €
 • Deze douchegel bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Vers geplukte bloemetjes van de geranium zorgen voor de intense geur. Met zijn zoete specifieke parfum dat sterk naar rozen geurt, heeft geranium een troostend en kalmerend effect.

  14,00 €

Volg ons op Facebook

 • Gratis verzending

  Gratis verzending vanaf €50 incl. BTW

 • info@skincare-roselien.be

  Informatie of vragen over producten, contacteer ons vrijblijvend. 

Winkel - Skin Care Roselien

Graag de producten komen ontdekken in onze winkel? 

Vrije ingang:

Zaterdag: 10-14u

Skin Care Roselien
Bokslaarstraat 21b, 9160 Lokeren