Wenkbrauwbehandeling

Wenkbrauwen zijn echt in. Daarom besteden we extra aandacht aan onze wenkbrauwbehandelingen.
We luisteren steeds naar jouw wensen en behoeftes en creëren jouw perfecte wenkbrauwen. We bepalen samen de juiste vorm van jouw wenkbrauwen. Alle overbodige haartjes worden verwijderd ook de donshaartjes met suikerhars en/of pincet en lange haartjes worden eventueel bijgeknipt.

Kom je voor de eerste keer langs? Of is het toch al enkele maanden geleden, dan raad ik jou aan om te starten met de wenkbrauw All-In. Hierbij gaan we de juiste vorm van jouw wenkbrauwen gaan bepalen, alle overbodige haartjes worden verwijderd ook de donshaartjes en lange haartjes worden eventueel bijgeknipt.

Wenkbrauwen epileren €12,50

Zijn jouw haartjes lichter van kleur of is jouw wenkbrauw niet zo vol? Dan kan je kiezen voor Henna Brows.

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee wordt geverfd, daardoor lijken de wenkbrauwen ook veel voller. De kleur blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en een 2-3 weken op de huid. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten.

Henna Brows €35

Voor

HennaBrows
HennaBrows

Na

HennaBrows
HennaBrows

Prijslijst